Carpaccio z pieczarkami z Pecorino Toscano
Carpaccio z pieczarkami z Pecorino Toscano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 163 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście selera, akompaniament: sól morska, taka jak maldon, pecorino toscano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Fasola Fava i Pecorino Toscano, Pecorino Toscano Stagionato z pastą figową, oraz Sałatka z gruszek, bazylii i Pecorino Toscano.
Instrukcje
Grzyby pokroić wzdłuż tak cienko, jak to możliwe z krajalnicą.
Grzyby rozłożyć na dużym talerzu i skropić sokiem z cytryny. Używając obieraczki do warzyw, ogolić trochę Pecorino Toscano nad wierzchem.
Skropić olejem i posypać liśćmi selera.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07
Grzyby można pokroić 1 godzinę wcześniej i schłodzić, przykryć wilgotnymi papierowymi ręcznikami.