Carne Asada con Mojo (Grillowana Wołowina z kwaśną marynatą pomarańczową)

Carne Asada con Mojo (Grillowana Wołowina z kwaśną marynatą pomarańczową)
Przepis Carne Asada con Mojo (Grillowana Wołowina z kwaśną marynatą pomarańczową) może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 30 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $3.96 za porcję. To danie główne ma 400 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ostry sos, ząbki czosnku, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza marynata Carne Asada, No-Marinade Carne Asada, oraz Marynata Coca-Cola Carne Asada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok pomarańczowy, piwo, olej, sok z limonki, sól, pieprz, oregano, czosnek, liście laurowe i rozmaryn w szklance 9 - przez 13-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
RozmarynRozmaryn
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
PiwoPiwo
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Dodaj połówki pomarańczy, cebulę i stek i wymieszaj z rękami, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
CebulaCebula
StekStek
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę, lub schłodzić, pokryte, 2 godziny (nie dłużej, lub cytrusy będą "gotować" mięso), obracając mięso od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Rozgrzać grill do bardzo wysokiej (550 do 650). Odrzuć rozmaryn, liście laurowe i połówki pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Mięso i cebulę odcedzić. Umieścić cebulę na podwójnym arkuszu folii i podkręcić krawędzie tylko trochę, aby płytkie 6-przez 9-in. kontener.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Cebulę grillować na folii, mieszając od czasu do czasu szczypcami, aż brzegi zaczną char, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Dodaj stek do grilla i gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane i zrobione tak, jak chcesz, 8 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przełożyć stek i cebulę na deskę; pokroić stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
StekStek
9
Podawać z tortillami, guacamole i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Ostry SosOstry Sos
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
10
* Ciepło bezpośrednio na grillu tylko do gorąca, obracając raz; stos i owinąć ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn