Caribbean Crab Sandwich
Przepis Karaiby Crab Sandwich może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w okolicy 22 minuty. Na 2,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 314 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Mieszanka awokado, limonki, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karaiby Ciasteczka Krabowe Benedykt, Karaiby BBQ ham Sandwich, oraz Karaibska Kanapka Z Szynką I Ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzeć skórkę od 1 limonki do równej 1/2 łyżeczki. Wyciśnij sok z limonek do równej 6 łyżek. Delikatnie połącz skórkę, sok z limonki, mięso krabowe i kolendrę.
Piec bułki w 350 przez 7 minut lub do tosty.
Łyżka mieszanki krabów do bułek; posypać mango i awokado.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.