Cargamanto i sałatka z zielonej fasoli z sosem Chimichurri

Cargamanto i sałatka z zielonej fasoli z sosem Chimichurri
Cargamanto i sałatka z zieloną fasolą z sosem Chimichurri może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka selera, fasolę cargamanto, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Sosem Salsa, Sałatka z zielonej fasoli z kremowym sosem, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Sosem Z Koziego Sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj fasolę cargamanto wodą o 2 cale w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zagotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Zdjąć z ognia i przykryć, a następnie moczyć 1 godzinę.
3
Spuścić, wyrzucając wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1
Powrót odsączone ziarna cargamanto do garnka i dodać 8 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić fasolę, częściowo przykrytą, do miękkości, 1 1/4 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1/2 łyżeczki soli, następnie ubić razem z sokiem z cytryny i olejem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mięso MieloneMięso Mielone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze odcedzić fasolę cargamanto i dodać do dressingu, gdy jest jeszcze gorący, podrzucając do płaszcza. Schłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Ugotuj zieloną fasolkę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż będzie miękka, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Odcedzić, a następnie zanurzyć się w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Fasolę odsączyć i osuszyć, a następnie wymieszać z fasolą cargamanto z selerem naciowym i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1
* Suszona fasola cargamanto jest dostępna na rynkach latynoskich i w niektórych supermarketach. Zamiast używać metody szybkiego namaczania, można moczyć suszoną fasolę (bez podgrzewania) przez noc. * Sałatkę z fasoli najlepiej spożywać w dniu jej wykonania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn