California Barley Bowl with Lemony Yogurt Sauce

California Barley Bowl with Lemony Yogurt Sauce
Need a danie główne Wegetariańskie? California Barley Bowl z cytrynowym sosem jogurtowym może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 336 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com. udaj się do sklepu i odbierz kiełki fasoli g, awokado, jęczmień G i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to California Barley Bowl with Lemony Yogurt Sauce, California Barley Bowl (z pełnoziarnistych poranków), oraz Pulpety z cukinii z indyka w sosie cytrynowo-jogurtowym.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj jęczmień, kiełki, ser, migdały i sól koszerną. Miarka do 2 poszczególne miski i top z awokado i kilka hojnych łyżek sosu jogurtowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
MigdałyMigdały
AwokadoAwokado
KiełkiKiełki
JęczmieńJęczmień
SerSer
JogurtJogurt
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Posypać łuszczącą się solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1
Gotowanie jęczmienia poprzedniej nocy to świetna oszczędność czasu. Wtedy te miski naprawdę zajmują tylko kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przedruk za zgodą pełnoziarniste poranki: nowe przepisy na śniadanie na sezon przez Megan Gordon. Copyright © 2013 by Megan Gordon; photographs copyright © 2013 by Clare Barboza. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Megan Gordon jest pisarką kulinarną i twórczynią receptur; pisze regularnie Dla Kuchni i na własnym blogu, a Sweet Spoonful. Jej prace pojawiły się w wielu czasopismach krajowych, w tym Better Homes and Gardens i the Edible publications. Megan jest właścicielką i prowadzi Marge z siedzibą w Seattle, która jest dystrybuowana na całym świecie i została uznana przez Wall Street Journal i Sunset magazine.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ZiarnaZiarna
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia88
Magazyn