Cajun peklowana wołowina Hash może być tylko posiłek rano szukasz. Przepis ten służy 4. Na 2,98 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 549 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz masło, haszysz brązowe ziemniaki, dodatkową przyprawę cajun i sos pieprzowy oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina Hash, Peklowana Wołowina Hash, oraz Peklowana Wołowina Hash podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni ugotuj ziemniaki z hashu na maśle, aż będą prawie miękkie. Wymieszać z cebulą, papryką i przyprawami. Gotuj do momentu, aż placki ziemniaczane będą lekko rumiane, a papryka będzie delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Przyprawy
Papryka
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać peklowaną wołowinę; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
3
Miejsce 2-3. z wody w dużej patelni z wysokimi bokami; dodać ocet. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu. Rozbij zimne jajka, po jednym na raz, do kubka lub spodka; trzymając filiżankę blisko powierzchni wody, wsuń jajko do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Ocet
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Gotować 4 jajka, odkryte, aż białka są całkowicie ustawione, około 4 minut. Łyżką wyciągnij każde jajko z wody. Powtórz z pozostałymi jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
5
Podawać na mieszaninie haszyszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
6
Posyp dodatkową przyprawą Cajun i w razie potrzeby podawaj z sosem ostrej papryki.