Rozmaryn i bułeczki z szynką może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Mieszanka mieszanki herbatników, śmietany, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Świąteczne poranne bułeczki {aka wanilia, gałka muszkatołowa i bułeczki o zapachu rozmarynu}, Bułeczki Cytrynowo-Rozmarynowe, oraz Bułeczki Cytrynowo-Rozmarynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać razem biszkoptową mieszankę, rozmaryn, śmietanę, sól, szynkę i skórkę pomarańczową. Ułóż mieszankę na 4 duże kopce lub 8 małych kopców na nieprzywierającym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej