Bułeczki Z Masłem Czosnkowym Easy

Bułeczki Z Masłem Czosnkowym Easy
Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać Lia marie pięć ser czosnek spread, masło, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1068 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki z homara z bułeczkami z masłem czosnkowym, Easy Garlic Butter Breadsticks, oraz Bułeczki obiadowe easy garlic butter dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwiń schłodzone herbatniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
2
Rozwałkować ciastka, tylko trochę, za pomocą wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Herbatniki posmarować czosnkiem serowym Lia Marie ' s Five
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
SerSer
CzosnekCzosnek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Spread*
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Ciastka zwijamy w stylu burrito i kroimy na trzy kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
RolkaRolka
6
Trzy kawałki biszkoptów, pokrojone bokiem do góry, przekładamy na natłuszczoną patelnię z muffinkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
7
Piec zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu na puszce herbatników lub do uzyskania złotego koloru.Schłodzić na patelni przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Topy bułek posmarować roztopionym masłem i posypać świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
MasłoMasło
RolkaRolka
9
Wyjąć z patelni i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn