Stwórz własny bar Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chipotles w sosie adobo, papryka jalapeno, monterey pepper jack cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twórz Własne Tacos, Jak zrobić zdrowe Chodzenie Tacos, oraz Jak zrobić Mini Tacos: styl kurczaka BBQ.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Na małej patelni podgrzanej na średnim ogniu dodaj olej i mięso z piersi indyka. Brązowe mięso 2 lub 3 minuty, następnie dodać cebulę i czosnek. Cebulę i mięso gotować razem przez kolejne 3 do 5 minut. Wymieszaj Chipotle, chili w proszku i sos pomidorowy. Doprawić nadzienie solą do smaku. Wymieszać 1/2 szklanki wody do napełniania. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Olej Pieprzowy
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Rozgrzać małą do średniej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać olej i wieprzowinę do gorącej patelni. Rozbić wieprzowinę, gdy brązowieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać paprykę do wieprzowiny i doprawić mieszanką z kminkiem, sosem cayenne, zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego i gotować nadzienie 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
¼ łyżeczki Oregano
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Dodać 1/2 szklanki wody do wieprzowiny. Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Połączyć wszystkie składniki Pico de Gallo w małej misce i służyć.
Aby zmontować Pasek, ułóż muszle taco obok góry pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
7
Podawać nadzienia z patelni były gotowane w.
8
Polewy umieścić w małych naczyniach po przeciwnej stronie blatu kuchennego. Tex mex czerwona fasola i ryż lub sklep kupił refried fasola zrobić wielki dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Fasola Czerwona
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.