Stwórz Własny Bar Tacos

Stwórz Własny Bar Tacos
Stwórz własny bar Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chipotles w sosie adobo, papryka jalapeno, monterey pepper jack cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twórz Własne Tacos, Jak zrobić zdrowe Chodzenie Tacos, oraz Jak zrobić Mini Tacos: styl kurczaka BBQ.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Na małej patelni podgrzanej na średnim ogniu dodaj olej i mięso z piersi indyka. Brązowe mięso 2 lub 3 minuty, następnie dodać cebulę i czosnek. Cebulę i mięso gotować razem przez kolejne 3 do 5 minut. Wymieszaj Chipotle, chili w proszku i sos pomidorowy. Doprawić nadzienie solą do smaku. Wymieszać 1/2 szklanki wody do napełniania. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Rozgrzać małą do średniej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać olej i wieprzowinę do gorącej patelni. Rozbić wieprzowinę, gdy brązowieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać paprykę do wieprzowiny i doprawić mieszanką z kminkiem, sosem cayenne, zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego i gotować nadzienie 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Dodać 1/2 szklanki wody do wieprzowiny. Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Połączyć wszystkie składniki Pico de Gallo w małej misce i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Aby zmontować Pasek, ułóż muszle taco obok góry pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
7
Podawać nadzienia z patelni były gotowane w.
8
Polewy umieścić w małych naczyniach po przeciwnej stronie blatu kuchennego. Tex mex czerwona fasola i ryż lub sklep kupił refried fasola zrobić wielki dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)

Składniki

2chipotle w sosie adobo, posiekanechipotle w sosie adobo, posiekane1(może być lub przeglądać)1/2 C cukru kryształu (turbinado lub organiczny cukier trzcinowy)1/2 C cukru kryształu (turbinado lub organiczny cukier trzcinowy)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chili w proszku, zaokrąglony palmfulchili w proszku, zaokrąglony palmful10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól gruboziarnistaSól gruboziarnista3(zima)posiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1małezielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony kminek, palmowymielony kminek, palmowy605Orzechy dowolne (posiekane)wieprzowina mielonawieprzowina mielona605Orzechy dowolne (posiekane)mielona pierś z indyka, średnia waga 1 opakowaniamielona pierś z indyka, średnia waga 1 opakowania10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOS Taco, każda markaSOS Taco, każda marka2smallspapryka jalapeno, sadzona i posiekanapapryka jalapeno, sadzona i posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek extra virgin, 1 obrót patelnioliwa z oliwek extra virgin, 1 obrót patelni1małecebula posiekanacebula posiekana3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony ser Monterey Pepper Jack, ok. 1/2 funtarozdrobniony ser Monterey Pepper Jack, ok. 1/2 funta1dropkilka sosów pieprz cayenne, do smakukilka sosów pieprz cayenne, do smaku10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPomidory czerwone śliwkowe pokrojone w kostkęPomidory czerwone śliwkowe pokrojone w kostkę1czerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana2Rozdrobniona sałata rzymska, sercaRozdrobniona sałata rzymska, serca10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz6szalotki, posiekaneszalotki, posiekane3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony cheddar lub wędzony cheddar, około 1/2 funtarozdrobniony cheddar lub wędzony cheddar, około 1/2 funta10super rozmiar muszli taco, rozgrzane do opakowaniasuper rozmiar muszli taco, rozgrzane do opakowania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula, drobna kostka (zostaw do dekoracji)cebula, drobna kostka (zostaw do dekoracji)3żółty winorośli dojrzałe pomidory, sadzone i pokrojone w kostkężółty winorośli dojrzałe pomidory, sadzone i pokrojone w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1małebiała cebula, posiekanabiała cebula, posiekana1żółta papryka, posiekanażółta papryka, posiekana

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn