Bułeczki truskawkowo-migdałowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 135 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka truskawek, soli, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe, Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe, oraz Strawberry Almond Chocolate Chip Scones {Vegan} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W dużej misce wymieszaj mąkę z ciasta uniwersalnego i pełnoziarnistego z granulowanym cukrem, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać 1 1/4 szklanki maślanki i ostrożnie złożyć pokrojone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze Cukierniczym
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Bułeczki posmarować maślanką i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Turbinado
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
4
Piec w górnej i dolnej części piekarnika przez 30 do 35 minut, aż bułeczki są złote i gotowane przez; przesuń Patelnie od przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Niech bułeczki ostygną na stojaku przez 30 minut.
6
Obniż temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Migdały rozłóż na talerzu ciasta i tostuj przez około 8 minut, aż będą złote. W międzyczasie w małej miseczce ubij cukier cukierniczy z maślanką, ekstraktem migdałowym i solą. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
( 23)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki