Bułeczki Triple Threat z pomarańczową mżawką

Bułeczki Triple Threat z pomarańczową mżawką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele szkockich przepisów, więc dać Triple Threat' bułeczki z pomarańczową mżawką spróbować. Na 66 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę pomarańczową, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Triple Threat Mousse, Potrójne Zagrożenie Chili, oraz Pomidory Potrójne Zagrożenie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Pokryj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W średniej misce, wymieszać razem 1 1/2 szklanki uniwersalne i mąki pełnoziarniste, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
PszenicaPszenica
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Masło pokroić w blenderze do uzyskania konsystencji mąki kukurydzianej. Wymieszać z wiśniami, żurawiną i jagodami. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W małej misce wymieszaj jajko, maślankę, skórkę pomarańczową i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Zrobić dobrze w środku mieszaniny mąki i wlać mieszaninę maślanki. Za pomocą widelca mieszaj, aż mieszanina mąki zostanie zwilżona. (Nie przesadzać.) Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 10 do 12 razy posmarowanymi mąką rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Umieść ciasto na rozpylonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Posypać jak najwięcej z 3 łyżeczki mąki, jak to konieczne, i wkleić w 9-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Przeciąć, aby utworzyć 8 klinów, ale pozostawić w okręgu.
9
Ubitego białka posmarować wierzchem klinów szczotką do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
10
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru i gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Wyjąć z piekarnika i ponownie pokroić kliny. Fajne bułeczki na blasze do pieczenia przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Wyjąć bułeczki z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
13
Glazura: w małej misce wymieszać cukier puder, mieszaninę soku pomarańczowego z wodą i ekstrakt z pomarańczy. Wymieszaj wystarczającą ilość wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Mżawka glazury na schłodzone bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Składniki

21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym5(zima)schłodzone masło, pokrojone na drobne kawałkischłodzone masło, pokrojone na drobne kawałki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwiśnie suszone, posiekanewiśnie suszone, posiekane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone Borówki Dzikiesuszone Borówki Dzikie796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszona żurawina, posiekanasuszona żurawina, posiekana1jajko, pobitejajko, pobite1białko jaja, ubitebiałko jaja, ubite11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Dodatkowa starta skórka z limonki, opcjonalnieDodatkowa starta skórka z limonki, opcjonalnie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koncentrat soku pomarańczowego rozcieńczony zkoncentrat soku pomarańczowego rozcieńczony z21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.drobno rozdrobniona skórka pomarańczowadrobno rozdrobniona skórka pomarańczowa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniebielona mąka uniwersalnaniebielona mąka uniwersalna11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowe solone pestki słonecznika opcjonalnieDodatkowe solone pestki słonecznika opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn