Bułeczki pomarańczowo-żurawinowe z cukrem Turbinado

Bułeczki pomarańczowo-żurawinowe z cukrem Turbinado
Przepis bułeczki pomarańczowo-żurawinowe z cukrem Turbinado może zaspokoić Twoje pragnienie w okolicach 40 minut. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 252 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne krakersy Graham z cukrem Turbinado, Czekoladowe migdałowe ciasteczka kruche z cukrem Turbinado i solą morską, oraz Bułeczki Żurawinowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W misce ubić mąkę, owies, proszek do pieczenia, sól i 3 łyżki cukru. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać z żurawiną i skórką pomarańczową. Mieszaj w 1/2 szklanki maślanki, aż powstanie sztywne ciasto; zagniataj, aż po prostu się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Na posmarowanej mąką powierzchni, wkleić ciasto w 3/4-cala-grube okrągłe i pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Pędzel z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
5
Na wierzch posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Przenieść do blachy do pieczenia i piec w środku piekarnika przez 17 minut, aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przenieść bułeczki do stojaka i ostudzić lekko.
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn