Bułeczki Nadziewane
Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), Bułeczki? Rolls? Babeczki? Maszyna Do Chleba Jabłkowe Bułki Śniadaniowe Muffinki, oraz mangalore buns / mangalore banana pooris / Banana buns dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta połączyć wodę, cukier, drożdże, mąkę, przyprawę do drobiu, płatki selera, pietruszkę, szczypiorek, płatki cebuli i tymianek. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie gładkie (z wyjątkiem oczywiście ziół, które sprawią, że ciasto będzie trochę wyboiste).
Dodaj sól i masło i kontynuuj ugniatanie, aż masło zostanie całkowicie włączone. Przykryć miskę i odstawić, aż ciasto podwoi się w wielkości, o 50 protokół.
Gdy ciasto wyrośnie, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni, posyp blachę do pieczenia mąką kukurydzianą i odkurz powierzchnię roboczą mąką. Ciasto obrócić i podzielić na 24 równe kawałki. Uformuj każdy kawałek w kulkę i umieść gotowe kulki na przygotowanej patelni. Przykryj folią i odstaw na bok, aż bułki podwoją rozmiar i pozostanie wcięcie, jeśli lekko naciśniesz ciasto opuszkiem palca.
Wyjąć folię i piec w temperaturze 350 stopni, aż bułki będą ładnie rumiane, około 30 minut.
Wyjmij bułki z piekarnika i pozwól im ostygnąć na stojaku z drutu.