Bułeczki Gingersnap z polewą Espresso mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Mieszanka cukru, soli, granulek kawy rozpuszczalnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 27%. Spróbuj Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso, Ciasteczka Espresso Gingersnap, oraz Bułeczki Gingersnap dla podobnych receptur.
Dodać maślankę i jajko, mieszając tylko do wilgotnego (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; posmarowanymi mąką dłońmi lekko zagnieść 4 razy. Pat ciasto w 10-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Ciasto pokroić na 10 klinów, kroić w, ale nie przez, ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)