Butterbeer III
Butterbeer III może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 28g tłuszczu i w sumie 461 kalorii. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 131 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Wystarczy mieszanka brązowego cukru, masła, wody i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Butterbeer, Butterbeer, oraz Butterbeer.
Instrukcje
Wymieszaj brązowy cukier i wodę razem w małym rondelku na średnim ogniu; doprowadzić do delikatnego wrzenia i gotować, aż mieszanina odczyta 240 stopni F (115 stopni C) na termometrze do cukierków. Gdy niewielka ilość syropu zostanie wrzucona do szklanki zimnej wody, powinna utworzyć miękką kulkę.
Dodaj masło, sól, ocet jabłkowy i 1/4 szklanki gęstej śmietany i wymieszaj.
Zdjąć z ognia i odstawić do całkowitego ostygnięcia; wymieszaj ekstrakt z rumu ze schłodzoną mieszanką.
Połącz 2 łyżki brązowego syropu cukrowo-śmietankowego z pozostałą 1/2 szklanki gęstej śmietany w nieplastikowej misce; ubij mikserem elektrycznym, aż ubita i śmietana utrzymają miękkie szczyty, 2 do 3 minut.
Wlej około 1/4 szklanki pozostałej brązowej mieszanki cukru i śmietany do wysokiej szklanki; wymieszaj około 1/4 butelki sody śmietankowej do śmietany. Na wierzchu pozostałą część sody śmietankowej w butelce. Na wierzch z około 1/4 bitej śmietany. Powtórz z 3 kolejnymi szklankami do podania.