Butterbeer III

Butterbeer III
Butterbeer III może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 28g tłuszczu i w sumie 461 kalorii. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 131 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Wystarczy mieszanka brązowego cukru, masła, wody i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Butterbeer, Butterbeer, oraz Butterbeer.

Instrukcje

1
Wymieszaj brązowy cukier i wodę razem w małym rondelku na średnim ogniu; doprowadzić do delikatnego wrzenia i gotować, aż mieszanina odczyta 240 stopni F (115 stopni C) na termometrze do cukierków. Gdy niewielka ilość syropu zostanie wrzucona do szklanki zimnej wody, powinna utworzyć miękką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj masło, sól, ocet jabłkowy i 1/4 szklanki gęstej śmietany i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
MasłoMasło
SólSól
3
Zdjąć z ognia i odstawić do całkowitego ostygnięcia; wymieszaj ekstrakt z rumu ze schłodzoną mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
4
Połącz 2 łyżki brązowego syropu cukrowo-śmietankowego z pozostałą 1/2 szklanki gęstej śmietany w nieplastikowej misce; ubij mikserem elektrycznym, aż ubita i śmietana utrzymają miękkie szczyty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlej około 1/4 szklanki pozostałej brązowej mieszanki cukru i śmietany do wysokiej szklanki; wymieszaj około 1/4 butelki sody śmietankowej do śmietany. Na wierzchu pozostałą część sody śmietankowej w butelce. Na wierzch z około 1/4 bitej śmietany. Powtórz z 3 kolejnymi szklankami do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Soda śmietankowaSoda śmietankowa
KremKrem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn