Obfite burrito z fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,02 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, chili w proszku, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej canolan, możesz podążać za tym daniem głównym z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfite Burrito, Obfite Śniadanie Burritos, oraz Burrito Z Fasolą Smażoną dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż pieprz na oleju do miękkości. W dużej misce grubo zetrzyj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański można łączyć z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Montinore Red Cap Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.