Burrito Pot Placki
Przepis Burrito Pot placki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, wymieszaj, pokrojonego kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Burrito Pot Placki, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 6 (10-oz) ramekins lub budyń kubki z sprayem do gotowania; miejsce na patelni 15x10x1-cal.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, 1/2 szklanki sera, wody i jajka, aż powstanie miękkie ciasto. Odstawić.
W rondlu 3-quart, kurczaka ciepła, salsa, fasola, kukurydza i kminek do wrzenia.
Zdjąć z ognia; złożyć w awokado. Mieszaninę kurczaka podzielić równomiernie między ramekiny. Łyżka dollop Bisquick mieszaniny nad każdym (ciasto nie pokryje całą górę).
Piec 15 do 20 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Podawać z kwaśną śmietaną i limonką.