Przepis Bun Chao Gio-Wietnamski makaron z Sajgonkami jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 2307 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.18 za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz mieloną paprykę, sałatę baby cos, paprykę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chao Ga-Wietnamska Kasza Ryżowa, Wietnamskie sajgonki {A How-To}, oraz Wietnamskie Sajgonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby namoczyć we wrzącej wodzie do miękkości.Namoczyć 20 g wermiszelu ryżowego we wrzącej wodzie do miękkości.Włóż do robota kuchennego: zmiękczony wermiszel ryżowy, zmiękczone grzyby, mielone mięso wieprzowe, czosnek, dymka, marchew, jajko, sól, pieprz i sos hoi sin i szybko zmiksuj (Nie dopóki nie będzie to pasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel Ryżowy
Dymka
Wieprzowina Mielona
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wytnij ciasto na sajgonki (jeśli w dużych arkuszach) na kwadraty, około 10 - 15 cm z każdej strony.Dla każdego kwadratu, skręcić tak punkt jest w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Sajgonki
3
Umieść łyżkę mieszanki tuż pod środkiem kwadratu i uformuj ją w mały kłodę (nie aż do krawędzi).Weź dolny punkt i złóż mieszaninę, chowając się po przeciwnej stronie.
4
Roll up one full roll.Złóż każdy punkt boczny na środek.Zakończ zwijanie wokół górnego punktu i przyklej do niego białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Drażetki Z Białą Perłą
5
Podgrzej olej roślinny do wysokiej temperatury, sprawdź, czy jest wystarczająco gorący, upuszczając mały kawałek ciasta-jeśli będzie bąbelkowy, jest gotowy.Sajgonki gotować w oleju na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Drażetki Z Białą Perłą
6
Umieść gotowane sajgonki na ręczniku kuchennym, aby osuszyć olej.Włożyć sałatę, kiełki, ogórek, posiekane zioła do dużej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Kiełki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania