Brzoskwiniowe muffiny
Babeczki brzoskwiniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na śniadanie. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 233 kalorie. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16 osobom. Mieszanka mielonego cynamonu, brzoskwiń, mąki i garści innych składników wystarczy, aby przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 478 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 34% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Babeczki brzoskwiniowe, babeczki brzoskwiniowe i babeczki brzoskwiniowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko natłuść 16 foremek na muffinki.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej misce wymieszaj olej, jajka i cukier. Mieszaj mieszaninę oleju z mąką, aż będzie wilgotna. Złożyć brzoskwinie. Nałóż łyżką do przygotowanych papilotek na muffinki.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka wbita w środek muffinki będzie sucha. Ostudzić 10 minut przed wyłożeniem na kratkę, aby całkowicie ostygło.