Bruschetta wiosennych warzyw
Bruschettan warzyw wiosennych może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedroga przystawka dla Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubego chleba na zakwasie, karczochy dla niemowląt, groch i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Cebula dymka & halloumi bruschetta z salsą marchewkowo-szafranową, oraz Barigoule z warzyw wiosennych.
Instrukcje
Wyciągnij zewnętrzne liście off karczochów, aż dojdziesz do żółtych wewnętrznych liści. Małym, ostrym nożem przyciąć łodygi i wszelkie ciemnozielone plamy z dna karczocha. Natrzyj cytryną. Pokroić karczochy wzdłuż 1/8 cala grubości i umieścić w misce; wycisnąć połowę cytryny na nich i wrzucić do herbu z sokiem.
Blanszujemy fasolę fava w średnim rondlu z wrzącą wodą przez około 15 sekund, aby poluzować Skórki.
Odcedzić i ostudzić, a następnie obrać fasolę fava.
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzej 6 łyżek oliwy z oliwek.
Dodać czosnek i szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 3 protokół. Wymieszać z karczochami, aż zostaną pokryte olejem i rozprowadzić w równej warstwie. Okładka z rundy pergaminu cala większy niż patelni, naciskając go bezpośrednio nad karczochów. Przykryć patelnię pokrywką i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż karczochy są ledwo miękkie, o 3 protokół.
Dodaj szparagi, przykryj pergaminem i pokrywką i gotuj przez około 3 minuty.
Powtórz z szalotki, groch i fasola fava, dodając je w przybliżeniu 3-minutowych odstępach i regulacji ciepła tak warzywa pot, ale nie brązowy. Doprawić solą, wymieszać zioła i wyjąć patelnię z ognia.
Kładziemy kromki chleba na blasze do pieczenia, lekko posmarować obie strony oliwą z oliwek i piec do złotego koloru, około 4 minut na stronę. Tosty układamy na talerzach, łyżkę warzyw na wierzchu i podajemy.