Bruschetta ' N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka

Bruschetta ' N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka
Bruschetta 'N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz piersi z kurczaka, ser mozzarella, podpis pieczony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bruschetta ' N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka, Piersi kurczaka nadziewane serem Bruschetta 'N, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szynką I Serem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać pomidory, 1/2 szklanki sera i bazylii w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszankę farszu; mieszać tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
4
Umieść 2 piersi kurczaka w dużej plastikowej torebce z zamrażarką. Funt z młotkiem mięsnym lub stroną ciężkiej puszki, aż kurczak będzie miał grubość 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Wyjąć z worka; umieścić, z góry strony w dół, na desce do krojenia. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Kurczaka posmarować mieszanką farszu. Zaczynając od 1 wąskiego końca, ciasno zwinąć każdą pierś.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cały KurczakCały Kurczak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
7
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-cala naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Mżawka z opatrunkiem.
9
Piec 40 minut lub do kurczak jest zrobione (170 Stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Posypać pozostałym serem; piec 5 minut lub do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Ruby red o aromacie i smaku czerwonych wiśni, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu. Najlepiej z pizzą, makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi, mięsnymi grzybami, pieczonym kurczakiem lub grillowanym mięsem.Mieszanka: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn