Bruschetta ' N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka
Bruschetta 'N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz piersi z kurczaka, ser mozzarella, podpis pieczony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bruschetta ' N Cheese faszerowane-piersi z kurczaka, Piersi kurczaka nadziewane serem Bruschetta 'N, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szynką I Serem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Wymieszać pomidory, 1/2 szklanki sera i bazylii w średniej misce.
Dodać mieszankę farszu; mieszać tylko do zwilżenia.
Umieść 2 piersi kurczaka w dużej plastikowej torebce z zamrażarką. Funt z młotkiem mięsnym lub stroną ciężkiej puszki, aż kurczak będzie miał grubość 1/4 cala.
Wyjąć z worka; umieścić, z góry strony w dół, na desce do krojenia. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
Kurczaka posmarować mieszanką farszu. Zaczynając od 1 wąskiego końca, ciasno zwinąć każdą pierś.
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-cala naczynia do pieczenia.
Piec 40 minut lub do kurczak jest zrobione (170 Stopni F).
Posypać pozostałym serem; piec 5 minut lub do rozpuszczenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Ruby red o aromacie i smaku czerwonych wiśni, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu. Najlepiej z pizzą, makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi, mięsnymi grzybami, pieczonym kurczakiem lub grillowanym mięsem.Mieszanka: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia