Brownstone Front Chocolate Cake

Brownstone Front Chocolate Cake
Brownstone Front Chocolate Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 826 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kakao w proszku, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Owocowa Front Nine, Koktajl Dewey D.: tuż przede mną, oraz Przedni Ganek Smażony Sum dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9 calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Oddzielić jajka. Odstawić żółtka na bok i ubić białka, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
3
Śmietana 2 1 / ' 4 szklanki cukru, wanilii i skrócenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
4
Dodać żółtka i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
5
Przesiać razem kakao, mąkę tortową, sodę oczyszczoną i sól. Następnie dodaj suche składniki na przemian z maślanką do kremowej mieszanki. Na koniec złóż ubite białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Mąka TortowaMąka Tortowa
Białka JajBiałka Jaj
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SólSól
6
Wlać do 3 natłuszczonych i posmarowanych mąką patelni do ciast.
7
Piec 20-25 minut w 325 stopni f (165 stopni C) Piekarnik, lub aż gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Aby lukier: gotować 2 szklanki białego cukru, 1 szklanka śmietany i 1/2 szklanki masła lub margaryny na małym ogniu, aż mieszanina utworzy miękką kulkę w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
KremKrem
LukierLukier
WodaWoda
9
Zdjąć z ognia, pokonać około 5 lub 6 uderzeń, aby mieszanina była gładka. Schłodzić, rozprowadzić pomiędzy warstwami i na warstwie letniej. To twardnieje, gdy zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn