Suszone Śliwki
Marynowane śliwki to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 1624 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $7.39 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, strąki kardamonu, śliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Suszone Śliwki, Śliwki przesiąknięte herbatą, oraz Wieprzowina i śliwki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz śliwki i ocet winny z czerwonego wina w średnim rondlu.
Dodaj paski skórki z krwawej pomarańczy i sok owocowy na patelnię.
Dodaj resztę składników i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Gotować przez 15-20 minut, aż śliwki opadną, a płyn zmniejszy się do cienkiego syropu.
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól, aby śliwki ostygły trochę.
Łyżkę do słoika i przechowywać w lodówce. Marynowane śliwki będą przechowywane w lodówce przez okres do jednego miesiąca.