Brokuły i tuńczyk na herbatnikach
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Brokuły i Tunan na herbatniki może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, tunan w wodzie, oryginalna mieszanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Brokuły i Tunan na herbatnikach, Tuńczyk z serowo-czosnkowymi herbatnikami, oraz Suflet Z Tuńczykiem I Brokułami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. w średniej misce, wymieszać 2 szklanki Bisquick mix i 2/3 szklanki mleka, aż miękkie formy ciasta. Na arkuszu z ciastkami, upuść ciasto o 6 łyżek.
Piec 8 do 10 minut lub do góry są złotobrązowe.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, wymieszać pozostałe 2 szklanki mleka i 1/4 szklanki Bisquick wymieszać z trzepaczką drucianą, aż będzie całkowicie gładka. Gotować na średnim ogniu 9 do 11 minut, stale mieszając, aż sos zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z serem, tuńczykiem i pieprzem. Gotować od 1 do 2 minut, stale mieszając, aż do gorąca.
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Aby służyć, podzielić każdy biszkopt; ułóż DNA na talerzu do serwowania. Top każdy z nieco mniej niż 1/2 szklanki mieszanki tuńczyka i 1/4 szklanki brokułów. Top z biszkoptowymi topami.