Breakfast Bomber Sub
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać śniadanie Bomber Sub spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz szczypiorek, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bourbon Bomber Cocktail, Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą), oraz Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.
Instrukcje
W misce wymieszać serek śmietankowy, szczypiorek i 1/4 łyżeczki soli. Rozgrzej brojlery. Częściowo podzielić każdą kiełbasę wzdłuż, przecinając około trzech czwartych drogi, a następnie otworzyć kiełbasy, aby leżały płasko.
Rozgrzać oliwę z oliwek w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Kiełbaski podsmażyć na złoty kolor, około 3 minut na stronę. Odstawić kiełbaski na bok i wytrzeć patelnię.
Jajka, pół i pół oraz 1/4 łyżeczki soli i pieprzu ubić w misce. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę jaj i wymieszać gumową łopatką, aż po prostu ustaw na dnie, około 1 minuty. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, dodać ser szwajcarski i mieszać, aż jajka są ugotowane.
Budowa kanapki: podzielić bagietkę na pół wzdłuż i tosty lekko pod brojlerem. Posmaruj serek na górze bagietki.
Połóż kiełbaski na dnie bagietki. Wierzch z jajecznicą i bagietką.
Pokroić w pojedyncze kanapki i podawać z ostrym sosem.