Czekoladowe Ciasteczka Espresso
Czekoladowe ciasteczka Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Betty Crocker ma 36 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę brownie supreme premium, ziarna kawy pokryte czekoladą, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso, Czekoladowe Ciasteczka Espresso, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Dyni Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF (325ºf dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 8-calowej lub 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W średniej misce, wymieszać brownie mix, torebka z syropem czekoladowym, woda, olej, jajko, espresso, orzechy włoskie i 1/3 szklanki czekolady chipsy, aż dobrze wymieszane.
Posypać pozostałą 1/3 szklanki czekolady i ziaren kawy.
Piec 38 do 41 minut (8-calowy patelni), 34 do 38 minut (9-calowy patelni), lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty.
Podawać lekko ciepłe dla lepkich brownies, lub chłodne całkowicie dla łatwiejszego cięcia.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.