Bratwursty Piwne
Bratwursts piwo może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 8. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 197g tłuszczu, oraz w sumie 2928 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz włoskie pieczywo, piwo lager, bratwurst i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bratwursts duszone w piwie z cebulą, Bratwursts Zawinięte W Boczek, oraz Bratwursts Słodki Czarny Pieprz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 6 szklanki wody, piwo, cebula, czosnek, imbir, kminek, liście laurowe i goździki w dużym garnku na średnim ogniu; doprowadzić do delikatnego dusić i gotować 10 protokół.
Dodać bratwursts, powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż prawie gotowe (mięso powinno być jeszcze lekko różowy w środku), o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i pozostawić bratwursts całkowicie ostygnie w płynie do gotowania, około 1 godziny.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Przenieść 2 szklanki płynu do gotowania do małego rondla na średnim ogniu.
Dodać masło i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż masło topi się, o 1 minutę.
Grill bratwursts, od czasu do czasu toczenia i fastrygowanie z mieszaniną masła, aż oznaczone i gotowane przez, 10 do 12 protokół.
Podawać na bułkach z musztardą i innymi dodatkami.
Ugotować 2 posiekane czerwone cebule na patelni z 2 łyżkami oliwy z oliwek na średnim ogniu, mieszając, aż złoty, o 8 protokół.
Dodać 1/2 łyżeczki nasion kminku; gotować, mieszając, 30 sekund.
Dodać 1/4 szklanki czerwonego octu winnego, 1 łyżka brązowego cukru i 1/2 łyżeczki soli koszernej; gotować, mieszając, aż cebula są szkliwione, 1 minutę.
Niech ostygnie całkowicie.
Impuls 1 każda posiekana żółta papryka i papryka pomarańczowa, 4 Każda posiekana rzodkiewka i szalotka, 1 posiekana łodyga selera i 1 ząbek czosnku w robocie kuchennym, aż zostaną drobno posiekane.
Ubić 2 łyżki octu jabłkowego i posiekanej natki pietruszki, 1 łyżka oliwy z oliwek, 2 łyżeczki brązowego cukru, 1/2 łyżeczki każdego selera i soli koszernej, i pieprz do smaku w dużej misce.
Dodać mieszaninę warzyw; wrzucić do herbu.
Połączyć 1/4 Funt każdy rozdrobniony ostry cheddar i wędzone gouda, 1 ząbek czosnku mielonego, 1/2 szklanki piwa lager, 2 łyżeczki ostrego sosu, 1/2 łyżeczki soli koszernej, i pieprz do smaku w robocie kuchennym; impuls do gładkiej.
Te dodatki świetnie smakują również na hamburgerach lub hot dogach.