Braciole

Braciole
Braciole może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 89 g białka, 68 g tłuszczu i łącznie 1173 kalorii. Za 7,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 69% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało już 40 osób i zrobi go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup najlepsze produkty, pomidory w puszkach, mleko i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał świetny wynik łyżką wynoszący 97%. Wypróbuj Braciole, Braciole i Pammie's Braciole, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek, dodaj pancettę i rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Gotuj pancettę, aż stanie się brązowa i chrupiąca, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
2
Dodać cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę i wymieszać z pancettą. Doprawić solą, do smaku. Gotuj cebulę, aż będzie miękka i bardzo aromatyczna, około 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
3
Podczas gdy cebula się gotuje, w dużej misce wymieszaj chleb i mleko. Wymieszaj i odczekaj, aż chleb wchłonie mleko i będzie bardzo miękki. Użyj rąk, aby się tam dostać i naprawdę zgniot wszystko razem. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)
9 Plasterków świeżej Cytryny9 Plasterków świeżej Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Do 5 Funtów Nieobranych Kwaśnych Jabłek, Pokrojonych W Julienne4 Do 5 Funtów Nieobranych Kwaśnych Jabłek, Pokrojonych W Julienne
4
Dodaj czosnek na patelnię z pancettą i cebulą i smaż przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
5
Dodaj grzyby, dopraw solą do smaku i smaż, aż grzyby będą miękkie i puszczą wilgoć, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
6
Zdjąć mieszaninę z ognia i wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Czosnkowo-ziołowaMieszanka Przypraw Czosnkowo-ziołowa
7
Dodaj mieszaninę cebuli i grzybów do zarezerwowanego chleba i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
8
Dodaj orzeszki piniowe, provolone i Parmigiano-Reggiano i wymieszaj, aby połączyć. Próbujemy, czy masa jest smaczna i doprawiamy solą do smaku, jeśli zajdzie taka potrzeba. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
ProvolonProvolon
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
9
Połóż plastry wołowiny pomiędzy 2 kawałkami folii i delikatnie ubijaj tłuczkiem do mięsa, aby spłaszczyć i wyrównać plastry. Na koniec każdego ubitego plastra wołowiny nałóż około 1/4 szklanki nadzienia i zwiń. Zabezpiecz roladki wykałaczkami. Powtórz ten proces z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół
(w Sumie 20 Patyczków)(w Sumie 20 Patyczków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Batonik Z Mlecznej Czekolady, Ogolony1 Batonik Z Mlecznej Czekolady, Ogolony
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Różowe Cukierkowe SerceRóżowe Cukierkowe Serce
10
Duży, szeroki garnek nasmaruj oliwą z oliwek i postaw na średnim ogniu. Roladki wołowe doprawiamy solą do smaku i obsmażamy ze wszystkich stron. Gdy bułki wołowe zarumienią się ze wszystkich stron, zdejmij je z patelni i zachowaj. W tym samym garnku przygotuj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków
11
Usuń olej z garnka, w którym właśnie smażyła się wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
6 Szklanek Chłodnej Wody6 Szklanek Chłodnej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków
12
Dodaj cienką warstwę świeżej oliwy z oliwek, dodaj cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę. Dopraw solą do smaku i postaw garnek na średnim ogniu. Duś cebulę, aż stanie się półprzezroczysta i bardzo aromatyczna, około 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków
13
Dodaj czosnek i smaż przez kolejne 2 do 3 minut. Dodaj koncentrat pomidorowy i czerwone wino i gotuj przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Czerwone WinoCzerwone Wino
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
14
Dodać pomidory, 2 szklanki wody i doprawić solą do smaku. Roladki wołowe włóż z powrotem na patelnię i zanurz je w sosie. Doprowadź sos do wrzenia, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż wołowina będzie bardzo delikatna i aromatyczna, około 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Dojrzały Pomidor, Pokrojony W Małą Kostkę1 Dojrzały Pomidor, Pokrojony W Małą Kostkę
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
Barwnik Spożywczy W Kolorze Czerwonym, żółtym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W Kolorze Czerwonym, żółtym, Zielonym I Niebieskim
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
15
Przed podaniem wyjmij wykałaczki. Przed podaniem ułóż 2 lub 3 braciole na każdym talerzu. Przekrój 1 lub 2 bułki na pół, aby odsłonić farsz. Polać łyżką odrobiny sosu i udekorować Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Różowe Cukierkowe SerceRóżowe Cukierkowe Serce
16
Wow! To świetna braole!

Składniki

56Orzechy dowolne (posiekane)jednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałkijednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałki907Orzechy dowolne (posiekane)Pomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczyPomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczy227Orzechy dowolne (posiekane)pieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterkipieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterki2goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna2446 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Dużecebula, drobno pokrojona w kostkęcebula, drobno pokrojona w kostkę118Orzechy dowolne (posiekane)pancetta drobno pokrojona w kostkępancetta drobno pokrojona w kostkę50Orzechy dowolne (posiekane)tarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracjiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracji4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekane liście pietruszki, do dekoracjiPosiekane liście pietruszki, do dekoracji68Orzechy dowolne (posiekane)prażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe66Orzechy dowolne (posiekane)tarty provolonetarty provolone1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki2406 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku227Orzechy dowolne (posiekane)szpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadęszpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadę4(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu907Orzechy dowolne (posiekane)górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn