Boczek i gofry Szwajcarskie

Boczek i gofry Szwajcarskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj boczku i gofrów Szwajcarskich. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 84 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać szwajcarski ser, jajka, mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Gofry Z Boczkiem, Gofry Z Boczkiem, oraz Hot Swiss and Bacon Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzewać gofrownicę; smarować sprayem do gotowania, olejem roślinnym lub skracać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej RoślinnyOlej Roślinny
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Wymieszać Bisquick, mleko i jajka w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z serem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
SerSer
BoczekBoczek
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać na środek gorącej gofrownicy. Zamknij pokrywę gofrownicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Piec, aż zatrzyma się gotowanie na parze i wafel jest złoty kolor. Ostrożnie wyjąć gofra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn