Bochenek Szynki Ananasowej
Przepis na bochenek szynki ananasowej można przygotować w około 2 godziny i 5 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,48 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 43 g białka i 42 g tłuszczu. Ten przepis wypróbowało i polubiło 6 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka jajek, mielonej wieprzowiny, octu jabłkowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Bochenek Szynki Ananasowej, Bochenek Szynki Ananasowej i Bochenek Szynki Ananasowej.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj mieloną szynkę, mieloną wieprzowinę, jajka, mleko, krakersy, sól i czarny pieprz. uformować w bochenek.
Przełożyć bochenek do tortownicy.
Wymieszaj razem brązowy cukier, ocet jabłkowy i suchą musztardę; wylać na bochenek.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Rozłóż ananasa na wierzchu bochenka; kontynuuj pieczenie, aż przestanie być różowe na środku, jeszcze około 45 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony na środku powinien wskazywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).