Grillowanie: Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj grillowania: Gazpacho. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ogórek, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Grillowanie: Negimaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno posiekać zieleninę scallion i odstawić do dekoracji. Szaszłyk biały szalotka na szaszłyki bambusowe lub wykałaczki. Szpikulec ząbki czosnku i ćwiartki cebuli w ten sam sposób. Lekko posmarować białka scallion, czosnek, i ćwiartki cebuli z oliwą z oliwek.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie z węglem drzewnym.
Miejsce szalotki, czosnek, cebula, pomidory, chleb, i papryka na grillu. Grill szalotki, czosnek, cebula, i chleb, aż ładnie rumiane, o 2-3 minut na stronie. Grillować pomidory i paprykę, aż zwęglone, o 2 minut na stronie dla pomidorów i 4 minut na stronie dla papryki.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Zeskrobać zwęglone skórki z pomidorów i papryki nożem do parkowania. (Nie martw się o usunięcie każdego ostatniego kawałka.) Rdzeń i nasiona papryki.
Obierz czosnek i umieść je w blenderze wraz z białkami szalotki, cebula, tosty, pomidory, papryka, ogórek, zioła, ocet, i pozostała oliwa z oliwek i puree, aż będzie gładka. W razie potrzeby gazpacho rozrzedzić do wylewanej konsystencji z wodą i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić gazpacho w lodówce, aby schłodzić przez co najmniej 1 godzinę, najlepiej do bardzo zimnego. Tuż przed podaniem popraw przyprawę, dodając sól lub ocet do smaku. Aby służyć, Chochla gazpacho do miski i posypać posiekaną zieleniną scallion.