Black-eyed Pea-and-Ham Dip

Black-eyed Pea-and-Ham Dip
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Black-eyed Pea-and-Ham Dip może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, wodę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Szynka i ser Pinwheels przygotowanie posiłku z domowej roboty Ranczo Dip, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem.

Instrukcje

1
Smażyć szynkę w lekko nasmarowanej dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 5 minut lub aż lekko brązowy; wymieszać w black-Eyed peas i 3/4 szklanki wody. Zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub aż ciecz zostanie zmniejszona o trzy czwarte. Częściowo rozgnieść fasolę tylną łyżką do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
GrochGroch
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać pomidora i kolejne 5 składników. Łyżka ciepłej mieszanki fasoli do naczynia do serwowania, a top z mieszaniną pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
4
Uwaga: przygotować dip 24 godziny wcześniej, w razie potrzeby; następnie podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn