Bizcochitos
Bizcochitos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, proszku do pieczenia, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Orange Bizcochitos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce.
Ubić skracanie w mikserze stojącym z uchwytem łopatkowym na średniej prędkości, aż będzie puszyste. Zmniejszyć prędkość miksera do niskiej; ubić w 2/3 szklanki cukru, następnie jajko.
Dodać 2 łyżki wina i nasiona anyżu i ubić do połączenia. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki. Jeśli ciasto jest zbyt suche, wymieszaj do 2 łyżek wina. Przykryć i przechowywać w lodówce 15 minut.
Wymieszać pozostałe 1/2 szklanki cukru i cynamonu w płytkiej misce. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Wyciąć ciasteczka z foremką do ciastek 2 1/2 cala. Nacisnąć wierzch każdego ciastka w cukrze cynamonowym, aby pokryć, a następnie ułożyć na przygotowanych blachach do pieczenia, w odległości około 1 cala od siebie.
Piec, aż krawędzie będą złote, 10 do 15 minut.
Ostudzić około 3 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść ciasteczka do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.