Podwójne biszkopty czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli, wody, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Spróbuj Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia lub linię papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę, sól, kakao w proszku, proszek do pieczenia, cynamon i granulki kawy połączyć w misce. Odstawić. Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Jajko
4
Wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone. Wchodzisz w chipsy czekoladowe i orzechy włoskie; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć. Zanurzyć ciasto na pół i kształtować każdy na 8x2 cala płaskich prostokątów o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Orzechy Włoskie
Ciasto
Mąka Uniwersalna
5
Miejsce na blasze do pieczenia 3 do 4 cali od siebie. W małej misce ubić żółtko z wodą.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż oba bochenki będą twarde, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 do 12 minut. Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Pokroić każdy Bochenek po przekątnej w plastry 3/4 cala.
10
Umieść każdy kawałek, cut-side up na blasze do pieczenia. Powrót do piekarnika i piec, aż biszkopty są suche, 10 do 15 minut z każdej strony. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.