Biszkopty Z Podwójną Czekoladą

Biszkopty Z Podwójną Czekoladą
Podwójne biszkopty czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli, wody, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Spróbuj Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia lub linię papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sól, kakao w proszku, proszek do pieczenia, cynamon i granulki kawy połączyć w misce. Odstawić. Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
4
Wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone. Wchodzisz w chipsy czekoladowe i orzechy włoskie; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć. Zanurzyć ciasto na pół i kształtować każdy na 8x2 cala płaskich prostokątów o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Miejsce na blasze do pieczenia 3 do 4 cali od siebie. W małej misce ubić żółtko z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umyj wierzch każdego bochenka.
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż oba bochenki będą twarde, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 do 12 minut. Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pokroić każdy Bochenek po przekątnej w plastry 3/4 cala.
10
Umieść każdy kawałek, cut-side up na blasze do pieczenia. Powrót do piekarnika i piec, aż biszkopty są suche, 10 do 15 minut z każdej strony. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn