Biszkopty Cytrynowo-Imbirowe
Biszkopty cytrynowo-imbirowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka sody oczyszczonej, cukru, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Biszkopty Cytrynowo-Imbirowe, Cytrynowy Imbir Makowy Biszkopt, oraz Domowe Biszkopty: Cytrynowy Imbir, Czekoladowy Pistacjowy, Orzechowy.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sól) wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z krystalizowanym imbirem.
Połącz skórkę, sok i całe jajka; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 lub 8 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w 9-calową rolkę.
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Połącz wodę z białkiem jajka i posmaruj rolkami.
Roladki posypać równomiernie 1 łyżką cukru.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry 15 (3/4 cala). Ostrożnie stań plastry pionowo na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325; piec 20 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.