Biszkopt Jabłkowy Cobbler
Biscuit Apple Cobbler może być właśnie południowym przepisem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 239 kalorii . Za 64 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jeśli masz pod ręką ubitą polewę i miętę, kruche ciasteczka maślane, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 28% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Tłuczek ciasteczkowy z octem jabłkowym , Twarożek z ciastkami żurawinowo-jabłkowymi i Twarożek z resztkami ciastek i jabłek .
Instrukcje
Umieść nadzienie do ciasta w nienatłuszczonej formie o średnicy 9 cali. talerz do ciasta.
Posypać cynamonem. Każdy biszkopt podziel na trzy warstwy i ułóż na jabłkach.
Piec w temperaturze 400° przez 12-14 minut lub do momentu, aż ciasteczka się zarumienią. Posyp ubitą polewą i miętą, jeśli chcesz.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje ulubione dania z kuchni południowej. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Riesling ze specjalnych zbiorów Ste Chapelle
Aromaty świeżych pokrojonych brzoskwiń, moreli i cytrusów ustępują smakom miodu, brzoskwiń i skórki pomarańczowej. Wino jest słodkie, ale dobrze zbalansowane z wyraźną kwasowością i długim finiszem miodowo-owocowym.