Big-batch Creamy Seafood Casserole to pescatarian przepis z 165 porcjami. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka wina, cebuli, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Zapiekanka Z Owocami Morza, Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza* dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podzielić filiżankę oleju między 2 duże garnki i podgrzać na średnim ogniu. Podzielić cebulę, marchew, pasternak, i seler między garnki i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 18 do 20 protokół. Dzieląc równomiernie, posypać mąką i gotować, mieszając, przez 1 minutę (nie pozwól przyciemnić). Podzielić wino między garnki i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.Śmietanę podzielić między garnki, doprawić 1 łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Zdjąć z ognia i, dzieląc równomiernie, wymieszać natkę pietruszki. Podzielić mieszaninę warzyw między cztery 8-calowe kwadratowe naczynia do pieczenia i ostudzić.W międzyczasie umieść ziemniaki w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 15 do 18 protokół. Rezerwa 3 szklanki wody do gotowania, odsączyć ziemniaki i zwrócić je do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Upiec zapiekankę na obramowanej blasze do pieczenia w 375 F, aż złoty brąz, 20 do 25 minutes.To zamrozić i ugotować później: zamrożoną zapiekankę, szczelnie zamkniętą, zamrozić do 3 miesięcy. Gotować, rozmrozić zapiekankę i piec, odkryte, na obramowanej blasze do pieczenia w 375 F aż do ogrzania i złoty kolor, 40 do 45 protokół.