Gołąbki bezmięsne to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 6 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 244 kalorie . Za 1,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego ryżu, kapusty, pomidorów w puszkach i skondensowanej zupy pomidorowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 78% . Spróbuj bezmięsnego poniedziałku: surówka z kapusty włoskiej z sumakiem, jogurtem i miętą , bezmięsne nadziewane liście winogron i poważnie bezmięsna: cukinia nadziewana izraelskim kuskusem, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
1
W małym rondlu zagotuj ryż z wodą. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do miękkości. W międzyczasie gotuj kapustę we wrzącej wodzie, aż zewnętrzne liście będą łatwo odchodzić od główki. Odłóż 12 dużych liści na bułki (resztę kapusty przechowuj w lodówce do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
Drażetki Z Białą Perłą
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W dużej misce wymieszaj kawałki mięsa, cebulę, paprykę, ugotowany ryż i połowę zupy.