Best-Ever Texas Sheet Cake
Best-Ever Texas arkusz ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 349 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zimną bitą polewę, krem knudsen, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake, oraz Texas Sheet Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Melt 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać ciasto, wymieszać suchy budyń i kolejne 4 składniki mikserem do wymieszania.
Dodać roztopioną czekoladę; dobrze wymieszać.
Wlać do patelni o wymiarach 15x10x1 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 20 do 22 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne 20 min.
Tymczasem w mikrofalówce pozostała czekolada i ostudzić bicz w misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min. Fajne 15 min.
Rozprowadzić chłodną mieszankę na ciasto; posypać orzechami.