Beer Battered Codwich Sliders

Beer Battered Codwich Sliders
Suwaki Codwich w cieście piwnym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 119g tłuszczu i w sumie 1760 kalorii. Za $7.14 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Dzień Ojca. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, ocet z białego wina, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 82%. Spróbuj Kickin ' Cajun kurczak Sliders z piwem panierowane krążki cebuli, Grzyby poobijane w piwie, oraz Frytki Poobijane W Piwie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
W misce wymieszaj majonez, kapary, smak, sok z cytryny, ocet i sos Worcestershire. Dopraw solą i pieprzem, przykryj i wstaw do lodówki na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
KaparyKapary
RozkoszRozkosz
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W dużej misce wymieszaj czerwoną kapustę, pietruszkę i koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij sok z cytryny i musztardę w małej misce; wymieszaj olej, aż dressing będzie gładki. Wymieszaj z mieszanką kopru włoskiego i dopraw solą i pieprzem. Slaw można przechowywać w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
Koper WłoskiKoper Włoski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozgrzej olej do 375 stopni F w holenderskim piekarniku lub frytkownicy z grubym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Ubij 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj piwo i jajko i mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
JajkoJajko
4
Posyp rybę solą i pieprzem. Zanurz rybę w pozostałej 1/2 szklanki mąki, strząśnij nadmiar, a następnie zanurz w mieszance ciasta, pozwalając, aby nadmiar kapał. Smaż rybę na gorącym oleju na złoty kolor i chrupiącą, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Na bułkach ułożyć gorącą, smażoną rybę. Następnie polej slaw i posmaruj wierzchnią bułkę sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
RolkaRolka
RybyRyby
2
Udekoruj liśćmi kopru włoskiego. Chwyć obiema rękami i mocno ugryź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Suwak można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn