Bażant Żurawinowy
Bażant żurawinowy wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 977 kalorii, 78g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 8,44 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać catalina sos sałatkowy, zupa cebulowa mix, bażant, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Bażant w sosie żurawinowym, Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, oraz Sałatka Z Bażanta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż kawałki bażanta w lekko nasmarowanym płytkim naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszać mieszankę zupy cebulowej, sos żurawinowy i sos Catalina.
Polać sosem bażanta. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż mięso łatwo zejdzie z kości.