Bażant Z Bruschettą

Bażant Z Bruschettą
Need a dairy free side dish? Bażant z Bruschettą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka wina, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Potpie Z Bażanta, oraz Bażant w Krokiecie dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W48 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Magazyn