Batony proteinowe Quick 'n Easy No-Bake
Batony proteinowe Quick 'n Easy No-Bake to bezmleczne przystawka. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis od Oh She Glows ma 14421 fanów. Głowa do sklepu i odebrać niesłodzone / unflavoured wegańskie białko w proszku, płatki ryżowe, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybkie i łatwe Batony Proteinowe Snickers, No bake protein bars, oraz Batony Proteinowe Snickers No-Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż 8-calową kwadratową patelnię z kawałkiem pergaminu.
Wymieszać mąkę owsianą, białko w proszku, ryż chrupki, i sól razem w dużej misce.
Dodać masło orzechowe / nasiona, syrop klonowy, i wanilia. Dobrze wymieszać, aby połączyć. Jeśli mieszanina jest nieco sucha, dodaj odrobinę mleka bezmlecznego i ponownie wymieszaj.Naciśnij na patelnię i rozwałkuj wałkiem do ciasta, aż będzie gładka. Wejdź do zamrażarki.Roztopić chipsy czekoladowe i olej kokosowy razem w małym garnku na małym ogniu. Gdy połowa wiórów stopi się, wyjąć z ognia i mieszać, aż będzie gładka.Po zamrożeniu batonów na około 5-10 minut wyjąć z zamrażarki i pokroić w batony.
Skropić roztopioną czekoladą i ponownie zamrozić, aż do momentu zapchania. Przechowywać w zamrażarce przez tydzień lub dłużej w szczelnej torbie lub pojemniku z zamrażarką.