Batony cynamonowo-jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową
Przepis batoniki cynamonowo-jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową można zrobić w około 1 godzinę i 20 minut. Za $1.7 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 905 kalorii, 10g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 117 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę do ubijania, sok z cytryny, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Batony cynamonowo-jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową, Zeppole jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową, oraz Szarlotka na patelni z bitą śmietaną cynamonową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj patelnię 9 na 13 na 2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Zrób skórkę, łącząc mąkę, cukier cukierniczy i sól w dużej misce.
Pokrój 2 paluszki masła, aby uzyskać kruchą mieszankę. (Zobacz notatkę Cooka)
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Wciśnij mieszaninę do przygotowanej patelni. Może być konieczne zanurzenie palców w odrobinie mąki lub cukru cukierniczego, aby ciasto nie przykleiło się do palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piecz przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Na dużej patelni rozpuść pozostały kij masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj jabłka i gotuj przez 3 minuty. Dodaj 1 szklankę cukru, 1/2 łyżeczki cynamonu i sok z cytryny; gotuj przez 3 minuty. W małej misce zmiękcz żelatynę w zimnym soku jabłkowym, następnie dodaj do jabłek i gotuj przez 15 minut. Nałóż mieszaninę równomiernie na przygotowaną skórkę i piecz przez 10 do 15 minut.
Podawać z lodami waniliowymi i bitą śmietaną cynamonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe
Bita śmietana
Cynamon
10
W średniej misce ubij gęstą śmietanę ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż zgęstnieje. Stopniowo ubijaj cukier i cynamon cukierników, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Przykryj i schłódź, aż będzie gotowy do użycia.