Bataty-Schabowy

Bataty-Schabowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać słodkie ziemniaki-wieprzowina Belly Hash spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 943 kalorie, 19g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotkę, jajka w koszulce, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowy brzuszek wieprzowy i fioletowy bataty, Schab i słodkie ziemniaki, oraz Schab Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°. doprawić brzuszek wieprzowy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić w dużym rondlu żaroodpornym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj grasicę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Wlać bulion. Doprowadzić na wolnym ogniu na małym ogniu, przykryć szczelnie i dusić do miękkości, około 3 godzin. Uncover; letcool.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
5
Przełożyć brzuch wieprzowy na 9 " szklankę piedish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
6
Umieść kolejne 9 " naczynie szklane ciasto na wierzchu brzucha wieprzowego. Waga z puszką 15 uncji. Wyluzuj przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
7
Usuń skórę z brzucha wieprzowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
8
Pokrój mięso w kostkę 1/2".
9
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużymgazce z żelazkiem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaćpork i smażyć, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść wieprzowinę do średniej miski. Przyprawypotaten z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodaj do tego sameskillet; smażyć na złoty kolor, o 10 minut. Używając łyżki szczelinowej, przenieś dokowl z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
12
Dodaj 2 łyżki oleju i szalotki na patelni; smażyć na średnim ogniu do uzyskania brązowego koloru, 3-4 minuty. Powróćpotatory i wieprzowina z nagromadzonymi sokami na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Skropić octem i syropem; wymieszać do okrycia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, untilheat through, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SyropSyrop
14
Podawać z jajkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn