Basic Tostadas
Podstawowe Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka 0% mniej sodu przyprawy taco, bez soli dodaje fasoli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Tostadas, BLT Tostadas, oraz Kurczak Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille umieścić na blasze do pieczenia. Tortille obustronnie posmarować sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 12 minut lub do chrupkości; odstawić.
Połącz czarną fasolę, przyprawę taco i wodę w średnim rondlu; zacieru z masherem ziemniaczanym. Gotować na średnim ogniu 3 minut lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
Umieść tortille na poszczególnych talerzach do serwowania; rozłóż mieszankę czarnej fasoli równomiernie na tortillach. Top każdej porcji z 1/4 szklanki sałaty, 1/4 szklanki salsy, i 1 łyżka sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.