Need a dairy free hor d ' oeuvre? Bary Kongo mógłbym być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 202 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów afrykańskiego jedzenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bary Kongo, Bary Kongo, oraz Bary Kongo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Stopić, wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Skracanie
3
Ochłoń.
4
Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Dodać suche składniki.
6
Dodaj czekoladowe chipsy, orzechy i waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Wanilia
Orzechy
7
Wlać 10 x 15-calowy patelni i piec przez 30 minut. Ostudzić i pokroić w kwadraty.
African świetnie współpracuje z Pinotage, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Radley & Finch The Profs Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 11 dolarów za butelkę.