Bary Kongo

Bary Kongo
Bary Kongo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 25 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to afrykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Bary Kongo, Bary Kongo, oraz Bary Kongo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i cukier połączyć w średniej misce do mieszania; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia, sól, czekoladę i orzechy pekan; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
3
Mieszanka łyżka do smarowanej 15 - x 10-x 1-calowy jellyroll patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 30 minut. Schłodzić na patelni; pokroić w 3-x 2-calowe paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Painted Wolf The Den Pinotage
Painted Wolf The Den Pinotage
Intensywne wino owocowe o Smaku czerwonych i czarnych letnich jagód, pikantnych przypraw i smaków drewna. Wino ma delikatne jasne taniny. Ma długie świeże wykończenie.Pinotage to najlepsze możliwe czerwone wino na świecie do połączenia z Meksykańskimi potrawami, takimi jak Fajitas i Mole. To jest również wielki z Cabrillo. Wino lubi nasiona kminku i smaki chili Dymnej ancho. Jest to również bardzo dobre inne smakowe amerykańskie specjały regionalne, takie jak Carolina pulled pork i smoky Texas B. B. Q. beef rib.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn