Bary Kongo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 25 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to afrykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Bary Kongo, Bary Kongo, oraz Bary Kongo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło i cukier połączyć w średniej misce do mieszania; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia, sól, czekoladę i orzechy pekan; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Czekolada
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
3
Mieszanka łyżka do smarowanej 15 - x 10-x 1-calowy jellyroll patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 30 minut. Schłodzić na patelni; pokroić w 3-x 2-calowe paski.
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.