Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolcach

Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolcach
Słodko-kwaśny bakłażan - - - Melanzane w Agrodolce może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 28 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, cebulę, ocet winny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodko-kwaśna mała cebula (cipolline w Agrodolce), Cinghiale w agrodolcach (Dzik słodko-kwaśny), oraz Słodko-kwaśny język cieląt: Linguan Agrodolce dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu z grubym dnem rozgrzej olej do prawie palenia. Ostrożnie dodaj medaliony z bakłażana, pracując partiami, aby uniknąć przepełnienia patelni i obniżenia temperatury oleju. Gotuj bakłażana na złoty kolor z obu stron i usuń kawałki, gdy będą gotowe, na blasze wyłożonej ręcznikami papierowymi. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Na patelni do smażenia od 12 do 14 cali podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i seler i smaż na jasnozłoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
4
Zdejmij z ognia i dodaj ocet, cukier oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
CukierCukier
5
Schłodzone plastry bakłażana włożyć do dużej miski, przykryć mieszanką octu i odstawić na 1 godzinę przed podaniem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn