Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolcach
Słodko-kwaśny bakłażan - - - Melanzane w Agrodolce może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 28 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, cebulę, ocet winny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodko-kwaśna mała cebula (cipolline w Agrodolce), Cinghiale w agrodolcach (Dzik słodko-kwaśny), oraz Słodko-kwaśny język cieląt: Linguan Agrodolce dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu z grubym dnem rozgrzej olej do prawie palenia. Ostrożnie dodaj medaliony z bakłażana, pracując partiami, aby uniknąć przepełnienia patelni i obniżenia temperatury oleju. Gotuj bakłażana na złoty kolor z obu stron i usuń kawałki, gdy będą gotowe, na blasze wyłożonej ręcznikami papierowymi. Odłóż na bok.
Na patelni do smażenia od 12 do 14 cali podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Dodaj cebulę i seler i smaż na jasnozłoty kolor.
Zdejmij z ognia i dodaj ocet, cukier oraz sól i pieprz do smaku.
Schłodzone plastry bakłażana włożyć do dużej miski, przykryć mieszanką octu i odstawić na 1 godzinę przed podaniem w temperaturze pokojowej.