Bacon-Chicken Club Pizza
Bacon-Chicken Club Pizza trwa około 25 minut od początku do końca. Za 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 494 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Mieszanka kurczaka z rożna, ostrego sera cheddar, pomidora śliwkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bacon-Chicken Club Pizza, Southwest Ranch Chicken Bacon Club Pizza, oraz Chicken Club Pizza.
Instrukcje
Umieść skórkę na nie natłuszczonej patelni do pizzy.
Połącz ser śmietankowy i szalotkę; rozłożyć na skórce. Na wierzch z kurczakiem, serami i boczkiem.
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią, a ser się rozpuści.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj śmietanę, mleko i dressing.
Pizzę posyp sałatą i pomidorem; skrop dressingiem.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Selvapiana Chianti Rufina Riserva Bucerchiale z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Selvapiana Chianti Rufina Riserva Bucerchiale
Wykonane w 100% z pojedynczej winnicy Sangiovese ze starych winorośli, niektóre posadzone w 1968 roku na działce Bucerchiale. Intensywny rubinowy kolor, oferuje uprzejme smaki wiśni, czerwonych porzeczek i fiołków, ładnie zintegrowane z eleganckimi nutami tytoniu, skóry i drewna. Nuty wanilii i cedru jako słaba przyprawa ze starzenia dębu dodają wymiaru. Czysty, pełny i mięsisty, o solidnej strukturze i bardzo drobnych taninach. Zrównoważona kwasowość, typowa dla Win Chianti, nadaje soczystej konsystencji znaczną konsystencję.